Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Urbanisme

L’ajuntament projecta la nova plaça de Francesc Macià

placa macia

L’Ajuntament de Canyelles posarà en marxa properament les obres planificades al Projecte de Desenvolupament de la Plaça Francesc Macià amb la finalitat de crear un espai d’esbarjo pels ciutadans del municipi.

Llegeix més...

Canyelles rep els PUOSC per a inversions

El PUOSC, subvenció que reparteix la Generalitat als municipis catalans, dotarà de 250.000 euros per desenvolupar les obres del nou gimnàs de Canyelles, tal i com estava previst en els pressupostos municipals per aquest any 2014. Com va manifestar l’Alcaldessa, Rosa Huguet, amb aquesta aportació i la que ja va fer la Diputació de Barcelona de 450.000 euros fa uns mesos, la primera fase de la Zona Esportiva pot tirar endavant i ser una realitat en el proper any.

Llegeix més...

Aprovació inicial del POUM

 

ANUNCI


Per acord plenari de data 17.12.2013 aquest Ajuntament de Canyelles ha procedit a
aprovar inicialment el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Canyelles –POUM- i l’ Informe de Sostenibilitat Ambiental de referència en els termes que consten en l’expedient format.

Ensems , es va acordar obrir un període d’informació pública durant quaranta-cinc dies hàbils , mitjançant anunci en el BOP de Barcelona, DOGC i en dos diaris de premsa periòdics, així com al Taulell d’ Anuncis i Web corporatius. Durant aquest període quedarà l’expedient format a disposició de qualsevol que desitgi examinar-lo per tal que es presentin les al·legacions que s’estimin pertinents.

També es va acordar suspendre l’atorgament d’aprovacions, autoritzacions i llicències urbanístiques per a aquelles àrees del territori objecte del planejament, les noves determinacions de les quals suposin una modificació del règim urbanístic vigent. La durada de la suspensió és de un any prorrogable per un any més, d’acord amb allò que regula la normativa urbanística de referència.

 

Llegeix més...

A punt les escriptures de Les Palmeres

Els propietaris de les parcel•les de la urbanització Les Palmeres de Canyelles rebran de mans de l’Alcaldessa, Rosa Huguet, les escriptures que certifiquen ser propietaris legals dels seus terrenys, en la propera assemblea de veïns que es podria celebrar a mitjan mes de gener.

L’Ajuntament amb la inscripció del projecte de reparcel•lació al Registre de la Propietat, fixa de manera definitiva les parcel•les existents amb els seus respectius titulars, i pot donar inici a les obres d’urbanització definitives.

Llegeix més...