Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Selecció de Plans d'Ocupació a Canyelles

Des d'avui i fins al pròxim 16 de maig, resta oberta la convocatòria per presentar-se en uns plans locals complementaris als quals ha rebut ajut l'Ajuntament de Canyelles. Les persones interessades poden apuntar-se a través del web de la Xarxa Xaloc www.diba.cat/slo (aquesta opció ja no esta operativa actualment, les persones interessades s'hauran d'adreçar a la OAC de l'Ajuntament de Canyelles).

Convocatòria i bases - Vigilant municipal temporal

En data 19 de gener de 2016 la JGL aprova inicialment les bases reguladores del procediment selectiu per la provisió d’una plaça de vigilant municipal interí- per cobertura de maternitat mitjançant concurs oposició lliure amb un termini de 20 dies naturals des de l’endemà de la darrera publicació al BOP o DOGC que el termini de presentació d’instàncies a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà seria de data 30/01 al 18/02 ambdós inclosos.

Podeu consultar l'expedient de l'oferta pública en aquest enllaç

Oferta de treball: Auxiliar administratiu per substitució maternitat

Per consultar l'oferta feu clic en aquest enllaç

 

Llista aprovats convocatòria examen 8 de maig de 2015, entrevista i mèrits

Criteris i resultats prova informàtica realitzada el dia 8 de maig 2015, valoració dels mèrits presentats i entrevista. Un cop superades les proves es valoren els mèrits i l’entrevista personal i es fa la llista de la borsa de treball d’auxiliars administratius per ordre de puntuació amb una durada de 2 anys i per cobrir possibles interinatges i personal laboral temporal per les necessitats que es puguin derivar d’aquesta Organització.

Veure document de resultats