Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canyelles acull les finals territorials de futbol 7 de jocs esportius escolars de Catalunya

2019 05 19 premisaleviwebEl camp municipal de futbol de gespa artificial de Canyelles ha estat aquest cap de setmana  l’epicentre de les finals territorials de futbol a 7 dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, organitzades pel Consell Esportiu del Garraf, la Unió de Consells Esportius de Catalunya i el Consell Català del Esport.

La instal•lació esportiva municipal va acollir quatre equips, dos del Garraf (Escola Pia de Vilanova i la Geltrú i Escola Pompeu Fabra) i un del Vallès Occidental (Escola Pere Viver de Terrassa) i un del Vallès Oriental (CF Lliça de Vall).2019 05 19 premisbenjamierb

Les finals territorials de futbol 7 enfrontaven els campions de lliga de diferents delegacions territorials amb l’objectiu d’obtenir un classificat per categoria Aleví i un per Benjamí que disputaran la final Nacional, enguany el 09 de Juny a Igualada.

Es van disputar un total de 2 partits, dividits en finals on en la categoria Benjamí l’equip guanyador va ser l’Escola Pia de Vilanova que va vèncer el CF Lliça de Vall per un total de 14 gols a 6.

En categoria Aleví el campió va ser l’Escola Pere Viver de Terrassa que va vèncer a la final a l’escola Ampa Pompeu fabra del Garraf , 14 gols a 6.


En total van passar un total de 40 jugadors amb els seus acompanyants, gairebé unes 150 persones per les instal•lacions esportives municipals les quals van quedar molt contents.