Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Encara hi ha places per estudiar formació agrària a l'Institut Pla del Bosc

2013 09 InstitutEl curs 2020-2021 Canyelles inicia un pla pilot per a la Formació Professional a l’ Institut Pla del Bosc

Són dos nous estudis de formació professional de la família professional agrària:

  • PFI auxiliar d’activitats forestals (la preinscripció comença el 25 de maig)
  • IFE auxiliar en cura d’animals i espais verds 

Encara hi ha places i la matrícula és oberta

Trobareu tota la informació a la web de l'Institut Pla del Bosc, al següent enllaç

INSTITUT PLA DEL BOSC

PFI  D'AUXILIAR D'ACTIVITATS FORESTALS (Codi: PFI AR01)

Els programes de formació i inserció (PFI), que són voluntaris i duren un curs acadèmic, estan pensats per a joves d'entre 16 i 21 anys no ocupats que han deixat l'Educació Secundària obligatòria i no segueixen estudis en el sistema educatiu ni participen en cap acció formativa.

L'objectiu dels PFI és proporcionar-los, d'una banda, la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional). I, de l'altra, l'aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.

Aquest ensenyament està adscrit a la família professional Agrària. Té una durada de 1.000 hores de les quals 180 són pràctiques en empreses.

Aquests estudis capaciten per dur a terme operacions auxiliars necessàries per a la conservació, millora i aprofitament de la muntanya.

 ENLLAÇOS D’INTERÈS

http://queestudiar.gencat.cat/ca/estudis/pfi/cicles/agraria/?p_id=2750&estudi

 

IFE D'AUXILIAR EN CURA D'ANIMALS I ESPAIS VERDS (Codi: IFE AR01) 

 Els Itineraris Formatius Específics són ensenyaments professionals adreçats a alumnes d’entre 16 i 20 anys amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada i que no es troben en disposició de seguir la formació professional ordinària.

Aquests estudis desenvolupen competències per fer tasques auxiliars d’atenció als animals, el manteniment i la higiene d’instal·lacions ramaderes, de producció de plantes en vivers i en centres de jardineria, i de manteniment de jardins, parcs i zones verdes, observant les normes de prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental corresponents, així com competències de comunicació, autonomia personal i participació en activitats comunitàries.

La durada és de 3.360 hores distribuïdes en quatre cursos acadèmics. El darrer curs inclou la formació en centres de treball. 

ENLLAÇOS D’INTERÈS

http://queestudiar.gencat.cat/ca/estudis/ife/itineraris/cura-animals/