Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Comencen les preinscripcions escolars per al curs 2019-2020

2019 02 INSTITUTPLADELBOSCLes preinscripcions escolars per al curs 2019-2020 es poden fer entre el 29 de març i el 9 d'abril. A Canyelles l'oferta educativa inclou tots els cicles de l'educació obligatòria, des de l'infantil, a la primària i la secundària, a més de l'educació infantil no obligatòria. Les preinscripcions escolars del Segon Cicle d'Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria ja es poden fer a partir del divendres 29 de març, a l'Escola Sant Nicolau o bé a l'Institut Pla del Bosc, segons l'ensenyament a què s'opti.

L'oferta educativa de Canyelles es pot consultar aquí.

L'Escola Sant Nicolau, d'una banda, disposa de dues línies educatives i oferta 50 places per a P3. Les preinscripcions es poden fer al mateix centre entre el 29 de març i el 9 d'abril.

En el cas de l'Institut Pla del Bosc, que també disposa de dues línies educatives, oferta 52 places per al primer d'ESO. Les preinscripcions s'han de fer al mateix centre entre el 29 de març i el 9 d'abril.

I pel que fa a la llar d'infants els Patufets, l'oferta és de 80 places, entre P0, P1 i P2. Les preinscripcions, però es faran entre el 13 i el 24 de maig. El dia 11 de maig, s'ha previst una jornada de portes obertes per a totes les famílies.

 

 CALENDARI DE PREINSCRIPCIONS CURS 2019-2020

-DEL 29 DE MARÇ AL 9 D'ABRIL

Preinscripció per al Segon Cicle d'Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.

           Presentació de sol·licituds de preinscripció als centres educatius:

  • Escola Sant Nicolau (Segon Cicle d'Educació Infantil i Educació Primària)
  • Institut Pla del Bosc (Educació Secundària Obligatòria)

 

-DEL 13 AL 24 DE MAIG

Preinscripció a la Llar d'Infants Municipal Els Patufets (Primer Cicle d'Educació Infantil 0-3 anys)

          Presentació de sol·licituds de preinscripció:

  • Ajuntament de Canyelles

 GUIA EDUCATIVA DEL GARRAF

Des del web del Consell Comarcal del Garraf www.ccgarraf.cat es pot descarregar la Guia educativa del Garraf i també es poden fer recerques detallades per població, tipus de centre o nivell d'ensenyament.

Per a més informació sobre la preinscripció escolar, recomanem consultar el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.