25262728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

El Club Atletisme Canyelles destaca a les jornades prèvies al Campionat de Catalunya

2018 05 22 paulacercedapesEl Club Atletisme Canyelles ha tingut una excel·lent participació a les jornades prèvies al Campionat de Catalunya d'Atletisme de categories de promoció. Són jornades a les quals omés accedeixen els millors atletes de Catalunya, segons el rànquing 2017-2018, i serveixen per fer la selecció dels atletes que aniran a la final el 9 de Juny.

El Club Atletisme Canyelles estava representat per dues atletes, Paula Cerceda i Ariadna Alcazar. Paula només participava en la prova de llançament de pes, després d’haver tingut molta mala sort per fer mínima en altres proves que ha realitzat, i on a priori tenia més possibilitats.  L'Ariadna, per la seva banda, participava en la prova de 80 metres tanques i salt d'alçada, en la qual té una de les millors marques de totes les participants.

2018 05 22 ariadnaalcazartanques

Després va continuar la Paula, que va fer un molt bon concurs, millorant també la seva millor marca, arribant a 8,78 metres, però sense aconseguir passar a la final. Cal dir que era només la seva segona competició en aquesta modalitat, així que té molt de mèrit.

L'Ariadna també va participar a la competició de salt d'alçada, on després d'un concurs molt sòlid va aconseguir la segona posició i una boníssima marca de 1'45, a només 1cm de la seva millor marca, i demostrant que està en un gran moment de forma.

La jornada es va tancar amb una gran participació de les joves promeses de l'atletisme de Canyelles.