fbpx

Excel·lents resultats del atletes infantils del Club Atletisme Canyelles

2018 02 25 CAaSabadelltanquesEls atletes infantils del Club Atletisme Canyelles han obtingut uns excel·lents resultats en les darreres competicions esportives en què han pres part. D'una banda, la final del trofeu Natàlia Amiel, que va tenir lloc a la Pista Coberta de Sabadell el diumenge 25 de febrer. El C.A.Canyelles va pendre part en dues de les finals. I destaca especialment l'actuació l'Ariadna Alcázar, guanyadora de la final de salt d'alçada.

A la primera, la prova de 60 m. tanques, va participar l'atleta Ariadna Alcázar. Per participar en aquesta final calia classificar-se entre els set millors temps de tots els controls anteriors.  A la final, Alcázar va assolir una molt bona cinquena posició i millorava la seva marca personal, aturant el crono en 10'76.

La segona de les finals amb representació del C.A. Canyelles era la de salt d' alçada, amb dues atletes.  Paula Cerceda, que saltant 1m 25 cm igualava la seva marca i assolia la vuitena posició. I Ariadna Alcázar que, amb un gran salt d'1m 43 cm en el primer intent, s'emportava la victòria en aquesta final i millorava el seu record personal.

2018 02 25 CAaSabadellpodium2018 02 25 CAasabadell1

Final Nacional de Cros Escolar a Moja

I el mateix dia tenia lloc a Moja, la Final Nacional de Cros Escolar, en què també participaven alguns dels joves atletes del C.A. Canyelles: Berta Manzanas, Lucía Ruiz, Daniel Martín, Enia Nolla, Daniel Raventós, Alba Martín, Nerea David y Malena Revuelta.  Tots van fer unes grans curses i van poder gaudir de l'experiència d'una final d'un Cros Nacional, amb més de 1.200 inscripcions de tot Catalunya.