Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Fi de curs del Club Taekwondo Choi's Canyelles

2019 07 06 finalcurstaekwondo2El passat divendres 5 de Juliol a les 19h de la tarda a la plaça del Casal de Canyelles ha tingut lloc l’exhibició de Taekwondo de fi de curs del Club Taekwondo Choi's Canyelles.

Els alumnes del Club de Taekwondo Choi's Canyelles han pogut exhibir tot el que han après en el curs 2018/2019, exhibició d’un simulacre de combat, diferents exercicis i poumses .

2019 07 06 finalcurstaekwondo1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A l’exhibició han participat uns 50 alumnes que han aprofitat el moment per exhibir tots els seus avenços durant la temporada davant dels seus familiars més propers.

Cal esmentar que la Patrícia Rubio i l’Albert Álvarez, professors de Canyelles i actuals campions, estan desenvolupant un gran treball que està influint en els nens i nenes inscrits al Club.

Molts d’aquests nens i nenes estan augmentant el seu nivell d’aprenentatge i han obtingut diferents podis en els diferents campionats que han participat al llarg de l'any.

L’exhibició ha estat presenciada per unes 100 persones que han gaudit d’una magnífica tarda de Taekwondo.

L’alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet i Sugranyes ha estat present a l’exhibició donant suport a l’esport local i al Club Taekwondo Choi's Canyelles.