Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

La UE Canyelles presenta els equips de futbol de la temporada

2018 11 01 equipUECanyellesLa UE Canyelles, presenta aquest dissabte els seus equips de futbol de la temporada 2017-2018. El club té més de 75  infants que formen part de les diferents disciplines. Concretament dels equips d'Iniciació i Prebenjamí, que competeixen a la lliga del Consell Escolar. I dels equips Benjamí, Aleví A i Aleví B, que ho fan a la lliga Federada.

Els equips estan assolint molts èxits esportius i l'any passat l'equip Benjamí es va proclamar campió de la competició complementària de la Federació Catalana de Futbol i va quedar el tercer classificat en el torneig de l'Arboç. Enguany, a més, va líder de la competició de la Federació Catalana de Futbol en categoria Benjamí, 3a divisió, grup 14. Fins al moment ha guanyat nou dels nou partits disputats, i registra un total de 77 gols a favor i 16 en contra.

Aquest any, d'altra banda, la UE Canyelles ha incorporat la secció de Voleibol Femení, que participa amb èxit a la competició Federada. L'equip de Voleibol Cadet Femení participa a la lliga preferent Cadet Femenina de la Federació Catalana de Voleibol i estan en segona posició, amb deu victòries i una sola derrota. Estan empatades amb el primer classificat que és el CV Cunit. Precisament aquest diumenge 14 de gener, aquests dos equips s'enfrontaran en un partit, a les deu del matí al pavelló CEM Isaac Gàlvez, de Vilanova i la Geltrú.

La presentació de l'acte es fa aquest dissabte a la Sala Multicultural durant un dinar de germanor