El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Cinc podis per als atletes canyellencs en el Segon Cross Escolar de Vilanova

2018 11 11 crossescolarvilanovaEls corredors més joves del Club Atletisme Canyelles han participat amb èxit al segon Cross Escolar, celebrat aquest diumenge passat a Vilanova i la Geltrú.

Un total de vuit atletes de Canyelles van prendre part de la cursa, en les categories aleví, benjamí i prebenjamí i s'han aconseguit cinc podis.

Destaca la primera posició que van aconseguir en la categoria d'alevins, en Miguel Ruiz  i l'Enia Nolla. Tots dos es van proclamar campions de la prova, un en categoria masculina i l'altra en categoria femenina. Miguel Ruiz va aconeguir recórrer els 1.400 metres de la prova en un temps de  4'51". L'Enia, per la seva banda, ho va fer en  un temps de  5'29".

En aquesta mateixa categoria d'alevins femení,  hi va haver dues excel·lents posicions més per a dues atletes canyellenques. La Carla Revuelta, amb un temps de 6'25" va assolir la segona posició, i Vega Martí, amb un tems de 6'38" es va situar a la cinquena posició.

En la categoria benjamí, que hava de recórrer 1.000 metres, van participar Leire Perelló, que va quedar en sisena posició, i Paula Alcázar, que no va poder acabar la prova per molèsties físiques.

Pel que fa a la categoria pre-benjamí, destaquen els grans resultats de Malena Revuelta i Naiara David, que van pujar al calaix més alt del podi guanyant la prova, de 600 metres, amb un temps de 2'24" i 2'42" respectivament.