fbpx

Resultats del Club Atletisme Canyelles

2014 11 09 Atletisme 01El Club Atletisme Canyelles, va estar representat aquest cap de setmana al país basc, a la mítica cursa “Behobia – San Sebastian”, amb l’atleta Victor Peña, amb un gran temps de 1h 12’ i d’un altre atleta, Marco Antonio Segurta en 1h 16’, en un recorregut de 20 quilòmetres amb força desnivelles que encara fan més meritòries aquestes marques.

Per altra banda també cal destacar la 6a posició d'en Juanma García al cros de Sant Hilari Sacalm, un cros de 4 quilòmetres on participaven atletes de molt nivell, i que va guanyar l'atleta internacional Adel Mechal. En Sergi Rios també va participar arribant en 12a posició a la cursa de veterans, amb molt bones sensacions, i retrobant-se amb vells records de quant lluitava de tu a tu amb les figures de l'atletisme català.

També es va disputar el 1er cros escolar organitzat per el Consell Esportiu del Garraf a les pistes d’atletisme de Vilanova, diumenge 9 de Novembre, on els joves petits atletes del Club van dominar tant la cursa masculina com femenina de la categoria de benjamins de la mà de Marc Salas en nois i Paula Cerceda en noies, la Carla Moreno també a pujat al podi amb una bona 3a posició i la Lucia Ruiz 4a posició.

En categoria pre-benjamí la Irati Gómez a fet 3a també, el qual demostra la bona feina que estan realitzant la pedrera i els entrenadors del club en Benito Nogales i la Tere Cabezas.