Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Caminada Sota la Llum de la Lluna Plena pel Pla del Bosc

2019 07 26 CaminadaLlunaPlenaEl divendres 26 de juliol. Es farà un recorregut pel Pla del Bosc

La tercera i darrera Caminada Sota la Llum de la Lluna Plena de la temporada té lloc el divendres 26 de juliol. La sortida serà a les 21:30 hores des del Gimnàs Municipal i la destinació, en aquesta ocasió, el Pla del Bosc. Se seguirà el recorregut que passa per les diverses masies d'aquesta zona que està a peu de la serralada del Pic de l'Àliga, resseguint totes les masies de la zona com Cal Simó, el Mas Rosell, Cal Vidal o Cal Fort, entre d'altres. Serà un recorregut molt suau i molt més fàcil que l'anterior, que va dur els participants fins al cim del Pic de l'Àliga.

En tractar-se de la darrera sortida de la temporaa, l'aturada per sopar serà al mateix punt de sortida, la Zona Esportiva Municipal, on hi haurà música en directe i el bar de la Zona Esportiva Obert.

Aquest cicle de caminades és una iniciativa de l'Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles que s'ha consolidat i que aplega cada vegada més participants. Les caminades es fan coincidint amb la llum de la lluna plena i la primera d'aquesta temporada va ser fins a la Font d'en Bonet. La segona va ser el Cim del Pic de l'Àliga passant pel nou Mirador de Montserrat, i aquesta darrera un recorregut pel Pla del Bosc.

Aquest nou espai que s'ha creat a l'entrada de la urbanització Daltmar és el nou punt de trobada dels veïns del sector i també un punt de pas de moltes rutes de senderisme i de BTT que travessen la comarca. El nou espai és la nova porta d'entrada al Parc d'Olèrdola i disposa de zones de picnic, pista i jocs esportius, bancs i zones d'ombra, petanca i altres serveis.

Aquestes caminades, que s'organitzen amb la col·laboració del Quiosc Verd de Canyelles, són obertes a tothom, grans i petits i són gratuïtes.

El punt de sortida és sempre el nou gimnàs municipal (C/Passeig de la Zona Esportiva, s/n) a  les 21:30 h de la nit.
Cada caminada té un recorregut diferent per visitar i conèixer diferents llocs d’interès de l'entorn natural del municipi.
Un cop s’arribi al lloc d’interès, es fa una parada per sopar allò que cadascú s’hagi portat de casa i després es torna cap al Gimnàs Municipal.

Es recomana a tots els participants dur roba i calçat adequat i còmode, un llum frontal o lot.


Les inscripcions es poden fer:

Al gimnàs municipal (de 8h a 12h i de 15h a 21.30h, o bé trucant al 938973515, o bé enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Al Quiosc Verd


En tractar-se d’una activitat cívica de caràcter voluntari.