El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

Tornen les caminades sota la llum de la lluna plena

2019 05 24 CaminadaLlunaPlenaLa primera és el divendres 24 de maig i la destinació és la Font d'en Bonet

Torna el cicle de Caminades sota la Llum de la Lluna Plena, organitzat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Canyelles, una iniciativa que s'ha consolidat i que aplega cada vegada més participants. Les caminades es fan coincidint amb la llum de la lluna plena i la primera té lloc el divendres 24 de maig per anar fins a la Font d'en Bonet.

Precisament el Camí de la Font d'en Bonet es va arranjar fa uns mesos per facilitar l'evacuació de la urbanització Les Palmeres en cas d'emergència. El camí ha recuperat l'accés al trànsit, tot i que només es pot utilitzar en cas d'emergències.

Aquestes caminades, que s'organitzen amb la col·laboració del Quiosc Verd de Canyelles, són obertes a tothom, grans i petits i són gratuïtes.

El punt de sortida és sempre el nou gimnàs municipal (C/Passeig de la Zona Esportiva, s/n) a  les 21h de la nit.
Cada caminada té un recorregut diferent per visitar i conèixer diferents llocs d’interès de l'entorn natural del municipi.
Un cop s’arribi al lloc d’interès, es fa una parada per sopar allò que cadascú s’hagi portat de casa i després es torna cap al Gimnàs Municipal.

La primera caminada té lloc el 24 de maig, a les 21 hores.

Es recomana a tots els participants dur roba i calçat adequat i còmode, un llum frontal o lot.


Les inscripcions es poden fer:

Al gimnàs municipal (de 8h a 12h i de 15h a 21.30h, o bé trucant al 938973515, o bé enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Al Quiosc Verd


En tractar-se d’una activitat cívica de caràcter voluntari.