El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Visita d'obres al pavelló

2019 07 12 visitaobrespavello2Els treballs del nou pavelló esportiu avancen segons el calendari previst i s'espera que al setembre ja estigui a punt perquè els clubs esportius comencin a fer-hi ja els seus entrenaments. També serà l'espai per practicar l'activitat esportiva per a l'escola Sant Nicolau i per a l'institut Pla del Bosc.

Aquest divendres ha tingut lloc una nova visita d'obres en què ha pres part l'alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet, els regidors Francisco Ruiz, Antoni Torrentó i Carmen Pilar Jelonch, juntament amb el secretari i l'arquitecte municipal i tot l'equip que està duent a terme l'obra.

El nou pavelló municipal d’esports serà una realitat aviat. Es tracta d'un gran projecte que atén  les necessitats reals d’un municipi de poder practicar esport tot l’any i a tots els nivells, especialment tenint en compte que l’activitat esportiva s’ha triplicat  en els darrers anys.

Serà un edifici cobert que permetrà la pràctica de tot tipus d’esports, tan federats com no, que permetrà la professionalització de les actuals modalitats esportives, la promoció de l’esport base i també la incorporació de noves pràctiques esportives. Però a banda de donar resposta a les necessitats esportives de Canyelles, també serà un nou espai que guanya el municipi ja que permetrà acollir tot tipus d’esdeveniments de caràcter social, lúdic i cultural.

Municipi esportiu

2019 07 12 visitaobrespavello1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El nou pavelló completarà el Projecte d’Ordenació de la Zona Esportiva Municipal, que ha permès una remodelació integral de tot aquest sector en pocs anys. S’ha construït un nou gimnàs, s’ha renovat el camp de futbol municipal equipant-lo amb herba artificial i s’han creat tres noves pistes de pàdel. Farà, a més, realitat l’ambiciós projecte de convertir Canyelles en un municipi referent al territori en l’àmbit esportiu. Un projecte que va més enllà de la remodelació de la zona esportiva i que inclou altres actuacions com la posada en marxa d’un circuit de motor; la promoció de l’esport escolar o la potenciació del turisme esportiu i familiar amb la creació d’una  xarxa de recorreguts respectuosos amb la natura per fer a peu o corrents al voltant del municipi, que ja estan en marxa a través del programa The Trail Zone. L’objectiu és promoure la pràctica esportiva tant en l’àmbit professional com amateur i escolar.

El nou pavelló, i la remodelació de la Zona Esportiva, és un projecte que l’Ajuntament de Canyelles ha desenvolupat de la mà de la Diputació de Barcelona, que sufraga part de la inversió.