Canyelles amplia l'arxiu municipal i està recollint imatges antigues del poble

2019 07 aereacanyelles2Canyelles està recollint imatges antigues del municipi i fa una crida als ciutadans que en pugui tenir alguna perquè la facin arribar a l'Ajuntament per poder digitalitzar-la i fer que passi a l'arxiu municipal.

Des de fa uns mesos l'Arxiu Municipal de Canyelles està duent a terme les tasques de digitalització del seu fons municipal. L'actuació s'emmarca en el programa de digitalització que es fa des de la Xarxa d'Arxius Municipals de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona (XAM). El cost total d'aquest programa el sufraga la Diputació de Barcelona.

Paral·lelament a aquest treball de digitalització de documentació, també s'està ampliant l'arxiu de fotografies antigues que puguin ser testimoni del passat del poble. És per aquest motiu que tothom qui pugui tenir fotografies antigues del poble, d'espais, racons o d'esdeveniments, pot portar-les a l'Ajuntament on s'escanejaran, per fer-ne una còpia quei servirà per ampliar l'arxiu i la memòria històrica del poble.

2019 05 22 digitalitzacioarxiu