Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Carnaval Canyelles

2020 02 carnaval cartellLa Rua de Carnaval té lloc aquest dissabte 15 de febrer, a les 18 hores.

S'hi han inscrit 17 grups i carrosses  i uns 1.300 participants

 

Canyelles obre, un any més, els carnavals del Penedès i el Garraf aquest dissabte 15 de febrer i ho fa amb la festa de Carnestoltes que torna a ser multitudinària i molt participativa. S’hi han inscrit 17 carrosses i 1.300 participants. D’aquestes set, a més de la del Carnestoltes, són de Canyelles, i la resta de poblacions del Garraf i el Penedès.

La rua surt des de l’aparcament de l’escola Sant Nicolau a les 18 hores, encapçalada pel Carnestoltes i la seva comitiva. Seguirà pel Camí del Romanguer, el lateral de l’Avinguda de Vilafranca fins a l’Avinguda del Raval, des d’on s’anirà fins al carrer Major i la placeta de la Bassa d’en Llot. Allà, el Carnestoltes ofereix el tradicional pregó i dona la benvinguda a les colles, a mida que vagi arribant la Rua. Les colles faran el seu ball i rebran el Passaport de la mà del Carnestoltes. Aquesta és la principal novetat de la rua d’enguany. El ball de les colles i el lliurament dels passaports es fa al final de la Rua, per fer més àgil la cercavila i permetre a les colles gaudir més del circuit i de la festa de Carnaval.

Un cop les colles rebin el distintiu,  es donarà per acabada la Rua de Disfresses però totes les colles participants podran seguir la festa a la Sala Multicultural amb el Ball de Carnaval amb música de DJ en directe.
L'ordre de participació de les carrosses a la Rua de Carnaval es fa, un any més, per sorteig, en una reunió en què han de participar totes les entitats inscrites i que està prevista per aquest dimarts 11 de febrer.