Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Èxit del primer concert de l'estiu als jardins del Castell, el proper dijous 15 una nova cita amb la música

2019 08 07 concertcastell01

El grup 'Los Santos' obre el cicle de concerts Cants i Sons a Lluna. I aquest proper dijous 15 d’agost nou concert amb 'Duet Ambient'

El Castell de Canyelles obre els seus jardins a la cultura, la música i l’art gràcies a un acord de col•laboració entre l’Ajuntament i el Castell per celebrar esdeveniments de caire cultural al llarg de l’any.

Entranyable ha estat el primer concert obert al públic celebrat als jardins del Castell de Canyelles. Gràcies a un acord de col•laboració signat entre l’Ajuntament de Canyelles i el Castell, aquest edifici emblemàtic del municipi obre portes al públic per acollir diversos esdeveniments de tipus cultural al llarg de l’any. Per segon any, una fita molt important molt benvinguda pels canyellencs i canyellenques, que han pogut gaudir d’aquest espai tan estimat per tot el poble i que ara s’obre a tothom. De fet, els jardins del castell es van omplir de gom a gom de públic per assistir a aquest primer esdeveniment.

2019 08 07 concertcastell02

I la segona cita d’aquest cicle és aquest mateix dijous, 15 d’agost, també als jardins del Castell. En aquesta ocasió, el concert anirà a càrrec del 'duet Ambient'. El concert, gratuït i obert a tothom, té lloc a les 19.30 hores del vespre.

2019 08 15 cantsa lluna duetambient