Festa Major a Vora Sitges, 17 agost

2019 08 16 FM VorasitgesSegueixen les Festes als Barris

Vora Sitges està de Festa Major.  Agafa el relleu de Califòrnia en el cicle de Festes Majors als Barris de Canyelles 2019. Un cicle que s'inicia després de Santa Magdalena i que fa un recorregut pels diversos sectors del municipi fins a la Festa Major Petita de Sant Nicolau el 10 de setembre.

FESTA MAJOR VORA SITGES, 17 D'AGOST

La Festa Major de Vora Sitges, organitzada pels veïns del sector amb amb el suport de l'Ajuntament de Canyelles té lloc el 17 d'agost

Els actes comencen a les 9:00 hores del matí amb un campionat de petanca.

A les 14:00 hores  hi ha un dinar popular.

I a les 17:00 hores, una Festa de l'Escuma.

La festa seguirà al vespre. A partir de les 20:00 hores hi ha una exhibició de les colles locals de Bastoneres i Gegants de Canyelles i les colles de foc Canyafocs, Dracs i Ma-Cabres de Canyelles.

I a les 22:00 hores, un ball de nit tanca la festa.

CINEMA A LA FRESCA, EL DIVENDRES 16 D'AGOST

Prèviament a la Festa Major, el divendres 16 d'agost, Vora Sitges ha organitzat un campionat de dòmino, a les 18:00 hores i una sessió de Cinema a la Fresca, a les 21:00 hores amb la projecció de la pel·lícula Campeones. La nit es tanca amb l'actuació d'Akustik Sound amb Xavi JK.

CICLE DE FESTES MAJORS ALS BARRIS

El relleu del cicle de festes majors als barris l'agafa Can Roca, el 24 d'agost.

I el 31 d'agost el cicle pels diversos barris es tanca a DALTMAR.

Després arribarà el torn de la Festa Major Petita de Sant Nicolau, que tancarà l'estiu a Canyelles, coincidint amb la Diada Nacional de l'Onze de Setembre.