Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

El Passatge del Terror s'endinsa novament a les Muralles del Castell de Canyelles

2019 10 tunelterrorEl Passatge del Terror de Canyelles fa onze anys anys

Les Muralles del Castell de Canyelles són l'escenari enguany d'aquest terrorífic passatge

Del 31 d'octubre al 2 de novembre

Passatge Infantil, l'1 de novembre

El Castell de Canyelles obre novament les seves portes per acollir, per segon any consecutiu, el Passatge del Terror, que arriba al seu onzè aniverari. Aquest emblemàtic edifici del municipi es convertirà durant uns dies en un terrorífic escenari per acollir una nova edició d'aquest espectacle, El Passatge Passatge del Terror, que té lloc amb motiu de Tots Sants.

En aquesta edició, el Passatge segueix la línia dels darrers anys presentant diverses escenes terrorífiques basades en alguns dels films més coneguts de la història del cinema. El nou escenari permet a l'espectacle guanyar en qualitat. Hi prenen part una trentena d'actors que interpresen una desena d'escenes al llarg d'un recorregut d'uns 200 metres.

El Passatge del Terror es fa entre el 31 d'octubre i el 2 de novembre. El públic passarà uns 15 minuts d'autèntica por al llarg de tot recorregut d'aquest passatge, que té l'accés pel Carrer del Castell.

i

El Passatge del Terror l'organitza  EventosPC amb la col·laboració de l'Ajuntament de Canyelles. Es representa del 31 d'octubre al 2 de novembre, entre les set del vespre i les dotze de la nit, al Castell de Canyelles. Hi haurà passis cada 6-7 minuts d'unes deu persones cadascuna.

PASSIS INFANTILS

No hi ha límit d'edat per entrar-hi, tot i que els menors de 12 anys ho hauran de fer acompanyats d'un adult. Precisament, enguany es torna a repetir l'experiència dels darrers dos anys de fer uns passis especials infantils, el divendres 1 de novembre, de set del vespre a deu de la nit. Això sí, els infants hauran d'anar igualment acompanyats d'un adult.

2017 10 26 passatgeterrorfoto

 El Castell de Canyelles

El Castell torna a obrir les portes als ciutadans gràcies al conveni que l'Ajuntament de Canyelles manté amb la propietat per acollir esdeveniments culturals al llarg de l'any. A banda de concerts en el marc del cicle Cants i Sons a Lluna, també hi han tingut lloc xerrades diverses i, per segon any consecutiu, el Passatge del Terror