Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canyelles viu la millor Fira de Santa Llúcia de la història amb 76.200 visitants i es referma com la Capital del Nadal

2018 12 02 molta gentLa 16a edició es referma com al més multitudinària i sitúa Canyelles com la capital del Nadal

Més qualitat que mai a les parades i a les exposicions, activitats per a tothom i més de 15.000 racions d’escudella servides

Canyelles viu la millora Fira de Santa Llúcia de la seva història. Ha superat amb escreix els 75.000 visitants de l'any passat arribant als 76.200 i convertint-se en la més multitudinària de les 16 edicions. La Fira ha guanyat notablement en qualitat, amb més parades que mai amb producte típic nadalenc, especialment pessebres, decoració i jardineria; les exposicions han estat d’una qualitat extrema i les novetats han estat tot un èxit especialment la gran bola de Nadal, o la Casa de la Xocolata Calenta, o els tallers infantils de l’Artífex, que han despertat l’entusiasme del públic. El Pare Noel ha tornat a ser una visita imprescindible per a tothom, com també la Haima del Patge Vibó, o el Tió Gegant. L’Arbre dels Desitjos s’ha quedat petit per penjar tots els anhels dels visitants i les cantades de Nadales han fet les delícies del públic assistent, com també la delegació d’artistes menorquins que han protagonitzat l’espectacle d’art, música i poesia, Moments d’Art. I què dir de l’escudella de Nadal del Grup Dona, que ja dissabte va veure exhaurides les 10.000 racions previstes, havent-ne de fer més el diumenge fins a superar les 15.000 racions.

2018 12 02 sorrosa2018 12 02 sorescudellaire

 

Pobles agermanats (Itàlia i Alemanya)

La Fira de Santa Llúcia, que es referma un any més com la segona més important de Catalunya, ha tingut moments molt emotius en aquesta setzena edició. L’acte de Benvinguda, dissabte al migdia, va ser el moment de repartir als nadons nascuts durant el 2018 a Canyelles el seu primer tió. Un acte que Canyelles va posar en marxa fa uns anys i que s’ha exportat a moltes altres poblacions. En aquest emotiu acte, van acompanyar l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, diversos alcaldes del país i del territori, els diputats de la Diputació de Barcelona, Pere Pons i Miquel Forns. Aquest últim va recordar en el seu parlament que tancava l’acte que Canyelles s’ha convertit en la Capital del Nadal de Catalunya. En aquest acte també van participar els representants de les poblacions agermanades de Castelvecchio Subequo (Itàlia) i Adeschlag (Alemanya). Aquesta feia la seva primera visita al municipi per signar l’acord d’agermanament.

2018 12 01 acteinstitucional

 


Sor Lucía Caram inaugura la Fira de Santa Llúcia i Llibert Rovira és nomenat Escudellaire d'Honor

En aquesta edició tan especial de la Fira de Santa Llúcia s’ha comptat també amb la monja dominica Sor Lucía Caram, que ha estat l’encarregada d’inaugurar el certamen juntament amb l’alcaldessa Rosa Huguet, diumenge al matí. Moment també que ha servit per escollir el primer escudellaire d’honor de la Fira de Santa Llúcia, Llibert Rovira. L’alcaldessa Rosa Huguet ha recordat que en Llibert ha estat al capdavant de la ja famosa escudella de la Fira de Santa Llúcia de Canyelles des de la seva primera edició i vetllant perquè tot sortís a la perfecció. Després de 16 anys, en Llibert Rovira encara segueix al capdavant de l’escudella que elabora el Grup Dona.