Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

El programa de caminades A cent cap els 100 porta la gent gran de Canyelles a Gelida

2019 11 13 caminadagelidawebEl programa A cent cap als 100 es torna a posar en marxa. Aquest dimecres 13 de novembre va tenir lloc la primera passejada en què participa la gent gran de Canyelles en el marc d'aquest programa, que promociona la Diputació de Barcelona. El grup va participar de la caminada organitzada per Gelida.

Canyelles es va adherir al programa l'any passat, durant el qual va participar en les tres caminades organitzades per la Diputació. Enguany, com a membre del programa, pren part del cicle d'intercanvis que fan les diverses poblacions participants. Es formen grups de quatre municipis per fer intercanvis. Aquests grups es fan per sorteig i en aquesta edició Canyelles farà intercanvis amb Gelida, Tona i Bigues i Riells. Cada un dels municipis organitza una caminada i fa d'amfitrió dels altres tres municipis.

Canyelles farà d'amfitrió el dimecres 1 d'abril del 2020, quan organitzarà la caminada.

Les caminades programades són les següents: 
-13 Novembre 2019  GELIDA
-12 de Febrer 2020  TONA
-11 de Març 2020  BIGUES I RIELLS
-01 d’Abril 2020  CANYELLES
-13 o 14 de Maig 2020  JORNADA CLOENDA

El destí d’aquesta primera caminada va ser Gelida, on es va coincidir amb la resta de municipis. Un grup de 40 persones de Canyelles ha participat de la jornada d'aquest dimecres.

La passejada va tenir una durada aproximada d’unes quatre hores amb diverses aturades per l’entorn natural de Gelida, recorrent pistes forestals i visitant el Castell de Gelida d’origen al segle X i amb unes vistes espectaculars on es podia albirar la muntanya de Montserrat perfectament.

Un cop finalitzada, els participants dels quatre municipis van compartir dinar al Casal de la Gent Gran de Gelida. El grup tornava després cap a Canyelles.

La propera passejada serà el dimecres 12 de Febrer de 2020 a Tona.

El programa de les passejades per a la Gent Gran té com a objectiu principal proporcionar a aquest col•lectiu els beneficis saludables que l'activitat física de caminar comporta  i a més ofereix la possibilitat de conèixer diferents entorns de diferents poblacions de tot Catalunya i viure la natura d'una manera adaptada a la gent gran a més a més de la part socialitzadora en la que s’aprofita l’intercanvi per conèixer persones d’altres municipis.