Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

El programa de caminades 'A cent cap als 100' porta la gent gran de Canyelles a Tona

2020 02 12 acentcapals100El programa A cent cap als 100 està en marxa.

Aquest dimecres 12 de febrer ha tingut lloc la segona passejada en què participa la gent gran de Canyelles en el marc d'aquest programa, que promociona la Diputació de Barcelona.

El grup va participar de la caminada organitzada per Tona.

Canyelles es va adherir al programa l'any passat, durant el qual va participar en les tres caminades organitzades per la Diputació. Enguany, com a membre del programa, pren part del cicle d'intercanvis que fan les diverses poblacions participants. Es formen grups de quatre municipis per fer intercanvis. Aquests grups es fan per sorteig i en aquesta edició Canyelles fa intercanvis amb Gelida, Tona i Bigues i Riells. Cada un dels municipis organitza una caminada i fa d'amfitrió dels altres tres municipis.

Canyelles farà d'amfitrió el dimecres 1 d'abril del 2020, quan organitzarà la caminada.

La gent gran de Canyelles ja ha participat a la Caminada de Gelida (13 de novembre del 2019), i la de Tona d'aquest dimecres. Resten pendents les següents: 

-11 de Març 2020  BIGUES I RIELLS
-01 d’Abril 2020  CANYELLES
-13 o 14 de Maig 2020  JORNADA CLOENDA

El programa de les passejades per a la Gent Gran té com a objectiu principal proporcionar a aquest col•lectiu els beneficis saludables que l'activitat física de caminar comporta  i a més ofereix la possibilitat de conèixer diferents entorns de diferents poblacions de tot Catalunya i viure la natura d'una manera adaptada a la gent gran a més a més de la part socialitzadora en la que s’aprofita l’intercanvi per conèixer persones d’altres municipis.