Queden ...
per la 16a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Emotiva celebració de la Diada de la Gent Gran

2017 10 08 diadagentgranMolt emotiva ha estat la celebració de la Diada de la Gent Gran, que s'ha celebrat al llarg de tot aquest cap de seetmana. Es tracta de la festa més important que la Gent Gran organitza durant tot l'any i a la qual han pres part moltíssimes persones del municipi. Hi ha hagut ball, sardanes, espectacles poètics i el tradicional dinar de la gent gran amb el lliurament de diplomes a les persones que han fet, o fan, vuitanta anys durant aquest 2017.

La celebració s'obria dissabte 7 d'octu bre amb sardanes i el festival de la Gent Gran, en què hi van haver diverses actuacions i espectacles. Hi va actuar la Coral Pla del Bosc, el grup de Country, el de Sevillanes i la poetessa Irene Flores. El nombrós públic assistent va gaudir d'una vetllada molt participativa i animada.

I el diumenge 8 d'octubre, tenia lloc el dinar de germanor. Abans de començar, però, va tenir lloc un dels actes més emotius i entranyables de tot el cap de setmana, el lliurament de diplomesa les persones que durant l'any 2017 han fet, o faran, vuitanta anys. És un reconeixement i un agraïment del municipi a aquestes persones. L'alcaldessa, Rosa Huguet, va aprofitar el moment per agrair els assistents la seva presència i participació a l'acte i, molt especialment, al treball fet per tots els membres de la Junta de l'Associació de la Gent Gran. Els diplomes els van lliurar la mateixa alcaldessa, Rosa Huguet, juntament amb la regidora de la Gent Gran Carme Pérez; el regidor de Serveis José Martínez i el regidor d'Economia i President de l'Associació de la Gent Gran, Salvador Pascual. Les persones que enguany han tingut aquest reconeixement han estat Celia Escofet, Carmen Camacho, Carmen Villalba, Marina Pérez, ramon Garcia, Emilio Martí, Dolores Navarro, Maria Salgado, Francisca Romero  i Ramon Perelló. Altres persones de 80 anys que no han pogut assistir a l'acte, tenen el diploma a l'Espai de la Gent Gran.

2017 10 08 diadagentgrandos

2017 10 08 diadagentgrantresLa jornada ha acabat amb un animat ball.

Previ a la diada, el divendres dia 6 d'octubre va tenir lloc, al local l'Espai, l'assemblea anual de l'Associació de la Gent Gran. Hi van assistir unes cinquanta persones. Durant la reunió, es va presentar un resum de les activitats fetes durant el curs i també es van analitzar i deabtre sobre diversos temes i propostes de cara al nou curs, que ja ha començat.

2017 10 08 diadagentgranquatre