Noves subvencions de la Generalitat per al pagament del lloguer

2020 05 27 ajutslloguerFins al 3 de juliol es poden sol·licitar aquests ajuts adreçats a persones titulars d’un contracte de lloguer, del seu domicili habitual, amb un import màxim de 750 €

Aquests ajuts s’han de sol·licitar, preferentment, de forma telemàtica al web de l'Agència de l'HAbitatge de Catalunya. ▶️▶️ AGÈNCIA HABITATGE CATALUNYA

Al Garraf, l'administració de referència és el Consell Comarcal del Garraf

Fins al 3 de juliol es poden sol·licitar subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social.

Aquestes subvencions de l’Agència de l’Habitatge Catalunya estan adreçades a persones titulars d'un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya, amb un import màxim de 750 €, per la demarcació de Barcelona i 900 €, en cas de famílies nombroses.

L'import de la subvenció serà d’entre el 20% i el 40% de l'import del lloguer anual de l'habitatge, amb un màxim de 2.400 € anuals per habitatge. Per determinar la quantia de la subvenció es tindrà en compte l'import del rebut de lloguer corresponent al mes anterior a la presentació de la sol·licitud.

Aquests ajuts s’han de sol·licitar, preferentment, de forma telemàtica al web de l'Agència de l'Hbitatge de Catalunya. 

Al Garraf, l'administració de referència és el Consell Comarcal. Per donar suport als ciutadans en la tramitació de la subvenció, l'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Garraf atèn les sol·licituds d'informació i assessorament via telefònica.

Les persones interessades a optar a aquests ajuts poden trucar de 9h a 14h al telèfon 93 810 04 00 i seleccionar alguna de les següents extensions: 1112, 1118, 1119, 1120, 1137 i 1204. També s'atenen consultes a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per aquelles persones que no tinguin cap possibilitat de fer el tràmit telemàtic, properament es farà atenció presencial a la seu Consell Comarcal del Garraf de la Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8, demanant cita prèvia a través del web http://www.ccgarraf.cat/el-consell/cita-previa.htm, o trucant al 93 810 04 00. El calendari de cita prèvia s’activarà quan estigui confirmada la data d’obertura de l’Oficina Comarcal d’Habitatge.