Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Beques de transport per a joves

2019 09 16 beques joventutL'Ajuntament de Canyelles posa en marxa unes beques de transport per als joves d'entre 16 i 25 anys que estiguin fent estudis postobligatoris fora de Canyelles.

El termini per presentar les sol·licituds acaba el 30 d'octubre a l'OAC

Trobareu els fulls de sol·licitud i les bases de participació a l'OAC i a l'Espai Jove i també en els següents enllaços

FULL SOL·LICITUD BEQUES DE TRANSPORT

BASES PARTICIPACIÓ

 

 

El suport als joves estudiants s'emmarca en el programa Joves en Moviment que desenvolupa l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Canyelles, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona. Canyelles ofereix ajuts als joves matriculats en centres d'ensenyament de fora del municipi, que cursin estudis que no s'ofereixen a Canyelles. La iniciativa és una aposta clara perquè els joves puguin continuar amb els seus estudis i la seva formació acadèmica: batxillerat, cicles de grau mitjà o grau superior i graus universitaris. Actualment, al municipi només es pot cursar fins al 4rt d'ESO, tot i que s'està treballant per poder implementar l'oferta educativa amb cicles formatius.

Per poder obtenir aquestes beques i accedir al programa Joves en Moviment, cal haver-se matriculat el curs 2019-2020 en estudis postobligatoris no oferts al municipi de Canyelles (batxillerats específics, cicles de grau mitjà o grau superior i graus universitaris). I també acreditar degudament els requisits recollits a les bases.