El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

Canyelles comparteix el seu projecte de ràdio local amb Begues

2018 03 09 alcaldessesradiobegues

Visita tècnica per conèixer el model d'emissora on line que aquesta població té en marxa

L’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, i una representació tècnica de l’Ajuntament de Canyelles ha visitat Begues en el marc del projecte de creació d’una emissora de ràdio on line al municipi, que està en fase d’estudi.

La delegació canyellenca ha estat rebuda per l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, la regidora de Comunicació Maria Llauradó, i l’equip tècnic de Ràdio Begues. Canyelles ha compartit amb Begues el seu projecte i ha volgut conèixer de primera mà l’experiència i el model de ràdio municipal que aquesta població té en marxa.

El projecte de ràdio municipal neix a Canyelles en l’àmbit de Joventut, tot i que amb la voluntat d’implicar els diferents col•lectius i entitats del municipi. Es projecta amb vocació de servei públic, fet des del voluntariat, que va més enllà de ser un mitjà de comunicació sinó també com a eina de formació i de cohesió social i de participació juvenil. Un projecte amb moltes similituds amb el model de Begues.

Les dues alcaldesses han destacat, en aquest sentit, la importància que té el teixit social i associatiu dels municipis, i especialment el voluntariat, per a un projecte radiofònic local en localitat petites com són Canyelles i Begues.

L’alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet ha agraït moltíssim la col•laboració i el suport rebut per  l’alcaldessa de Begues. Els equips tècnics dels dos ajuntaments, d’altra banda, seguiran col•laborant en els pròxims mesos per avançar en el projecte de creació d’una ràdio municipal a Canyelles.

2018 03 09 visitaradiobegues