Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canyelles felicita el ciclista Marc Soler

2018 03 14 marcsolerEl jove ciclista de Vilanova i la Geltrú, Marc Soler,  ja ha inscrit el seu nom en lletres d'or en una de les grans curses per etapes del panorama internacional. Aquest diumenge el ciclista vilanoví s'ha convertit en guanyador de la classificació general de la París-Niça.

Canyelles ha volgut felicitar especialment el ciclista vilanoví, que ha mostrat sempre el seu suport amb les iniciatives esportistes del municipi. El jove esportista ha estat present en dues edicions de la Nit de l’Esport de Canyelles, recollint el premi a l'esportista promesa amb més futur de la comarca.

L’alcaldessa Rosa Huguet i Sugranyes i el regidor d’esports Francisco Ruiz Gracia, feliciten l’èxit obtingut del jove ciclista i l’animen a continuar així. És un orgull per el municipi que tot un campió com ell hagi estat present en dues Nits del Esport de Canyelles.

La París-Niça és, segurament, la volta per etapes d'una setmana més prestigiosa del món. L'han guanyada ciclistes de la talla de Miguel Indurain (1989 i 1990) i Alberto Contador (2007). Per a Soler, de 24 anys, aquesta és la primera victòria en una prova del World Tour.

Algunes fonts apunten que podria debutar en el Tour de França. En un equip amb estrelles de la talla de Nairo Quintana, Mikel Landa i Alejandro Valverde. I tot apunta que el seu rol serà més aviat de gregari. Però mentrestant, Soler no desaprofita cap oportunitat per brillar. La propera cita, la Volta a Catalunya.

2018 03 14 marcsolernitesport