Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

S'amplia l'skate park de Can Dori

2019 10 15 novespecesskatepark1Aquesta setmana s'han estat instal·lant noves peces a l'skate park de Can Dori. S'hi ha instal·lat un nou mòdul i una nova barana que permet als joves fer nous moviments i acrobàcies.

 

 

A l'skate park els joves de Canyelles poden practicar diferents modalitats com patins, scooter, skate o bmx.

Des de la seva instal·lació al parc de Can Dori, aquesta instal·lació és molt utilitzada entre els joves. Amb aquestes noves peces s'amplia el parc i també es reordena el recinte, incloent-hi també l'àrea de futbol i bàsquet. L'objectiu és permetre desenvolupar aquestes activitats amb més comoditat.

2019 10 15 novespecesskatepark2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La posada en marxa d’aquestes instal•lacions, l'octubre del 2017, es van fer amb  la voluntat que els joves puguin ocupar el seu temps d’esbarjo amb activitats esportives a l’aire lliure, assegurava l'alcaldessa Rosa Huguet.

La instal•lació d’aquests nous equipaments esportius per a joves s’han impulsat des de les àrees de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Canyelles en col•laboració amb els joves del municipis que integren el Moviment Jove de Canyelles.

Per als més petits, a més, hi ha un kid park, al lateral de la Sala Multicultural, amb peces adaptades per a infants de 4 a 8 anys.