Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Els més petits ja poden practicar l'skate al nou kid's park

2018 05 10 kidsparkS'ha instal·lat un skate park especial per a infants d'entre 4 i 8 anys al costat de la Sala Multicultural.

Se suma a l'skate park que funciona amb èxit a Can Dori, on es va traslladar a l'octubre.

Els petits amants de l’skate ja gaudeixen del nou kid’s park que s’ha instal•lat a Canyelles. El lateral de la Sala Multicultural s’ha equipat amb quatre mòduls, que inclouen rampes de velocitat, indicats per a la iniciació i l’aprenentatge dels més petits en les modalitats d’skate, patins i scooter.

Un equipament que és apte per a infants a partir de quatre anys i que té unes normes d’ús, ja que els infants només el poden fer servir sota la vigilància de persones adultes i és obligatori l’ús de casc i proteccions.

Aquest nou kid’s park substitueix l’antic skate park que hi havia en aquest espai i que es va traslladar al parc de Can Dori a l’octubre, i on està tenint una excel•lent acceptació entre els joves, que poden practicar les diferents modalitss com patins, scooter, skate o bmx.

La posada en marxa d’aquestes instal•lacions, l’skate park i ara el kid’s park, respon a la voluntat de l’Ajuntament de Canyelles de dotar els joves amb equipaments i activitats que els permetin ocupar el seu temps d’esbarjo amb activitats esportives i lúdiques  a l’aire lliure, promovent els hàbits saludables, ha explicat l’alcaldessa Rosa Huguet.