Els més petits ja poden practicar l'skate al nou kid's park

2018 05 10 kidsparkS'ha instal·lat un skate park especial per a infants d'entre 4 i 8 anys al costat de la Sala Multicultural.

Se suma a l'skate park que funciona amb èxit a Can Dori, on es va traslladar a l'octubre.

Els petits amants de l’skate ja gaudeixen del nou kid’s park que s’ha instal•lat a Canyelles. El lateral de la Sala Multicultural s’ha equipat amb quatre mòduls, que inclouen rampes de velocitat, indicats per a la iniciació i l’aprenentatge dels més petits en les modalitats d’skate, patins i scooter.

Un equipament que és apte per a infants a partir de quatre anys i que té unes normes d’ús, ja que els infants només el poden fer servir sota la vigilància de persones adultes i és obligatori l’ús de casc i proteccions.

Aquest nou kid’s park substitueix l’antic skate park que hi havia en aquest espai i que es va traslladar al parc de Can Dori a l’octubre, i on està tenint una excel•lent acceptació entre els joves, que poden practicar les diferents modalitss com patins, scooter, skate o bmx.

La posada en marxa d’aquestes instal•lacions, l’skate park i ara el kid’s park, respon a la voluntat de l’Ajuntament de Canyelles de dotar els joves amb equipaments i activitats que els permetin ocupar el seu temps d’esbarjo amb activitats esportives i lúdiques  a l’aire lliure, promovent els hàbits saludables, ha explicat l’alcaldessa Rosa Huguet.