El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

Èxit de la tercera Full Cny's Rap, que aplega 19 participants i 250 espectadors

2018 03 03 batallesraprosaLes batalles de rap guanyen seguidors entre els joves i tindran continuïtat

La tercera edició de la Full Cny’s Rap ha tornat a ser un èxit i ha aplegat 19 participants i 250 espectadors. Les denominades ‘batalles’ de rap han omplert aquest dissabte la Sala Multicultural i durant quatre hores, els diversos concursants s’han anat enfrontant en diversos combats en què han hagut d’aguditzar les seves capacitats d’improvisar, de ser creatius i de rapidesa a l’hora de contestar els ‘atacs’ dels seus contrincants.


Un jurat ha anat avaluant novament les actuacions i els  joves que han fet millors actuacions han anat superant rondes del concurs fins arribar al duel final, i en aquesta ocasió s’ha proclamat guanyador del concurs de la Full Cny’s Rap III, el jove de les Roquetes BLADE. El premi ha estat un xec per poder enregistrar un dels seus temes en un estudi de gravació.  I a la mitja part del concurs tenia lloc una de les novetats d’aquesta edició, l’actuació del grup de rap vilanoví Vilanova Pastelera, que ha volgut col•laborar amb l’esdeveniment oferint un petit concert en què van interpretar alguns dels seus temes més populars.


2018 03 03 guanyadorsrapAquesta és la tercera edició de la Full Cny’s Rap, i la primera d’aquest any. És una iniciativa organitzada pel Moviment Jove de Canyelles, amb el suport de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament. Després de l’èxit que està aconseguint, s’ha establert un calendari amb tres edicions del certamen cada any. I també que el premi per als guanyadors sigui la possibilitat d’enregistrar un dels seus temes.
Les Batalles de Galls, o de Rap, s'estan fent molt populars entre els joves i se n'organitzen a moltes ciutats del país. S'estan convertint en una cita ineludible per als amants del hip hop i de la música rap.
A Canyelles, la trobada aplega participants i públic d’arreu del territori. És per aquest motiu que, en aquesta tercera edició, es va posar al servei dels joves de fora un servei d’autobús gratuït des de Vilanova i la Geltrú. També com a novetat, en aquesta tercera edició, durant l’esdeveniment es va instal•lar la Carpa de la Salut, en el marc del projecte Traca, per promoure els hàbits saludables entre els joves. A banda de repartir fruita entre els joves, també es van lliurar fulls informatius i bosses de la campanya contra la violència de gènere RESPECTE, que enguany es desenvolupa també en el marc del Traca. Es tracta d’un projecte  de prevenció de drogues que desenvolupen els ajuntaments de Canyelles, Olivella i Cubelles juntament amb el Consell Comarcal del Garraf, i amb la col•laboració de la Direcció General de Joventut i la Diputació de Barcelona.
Després de l’èxit d’aquesta primera Cny’s Full Rap del 2018, els joves ja comencen a preparar la pròxima edició, que tindrà lloc a l’estiu

 La Full Cny's Rap III es pot seguir a Instagram, a través de Fullcnyrap (@full.cany.rap).

2018 03 03 batallarap2018 03 03 rapcarpasalut