L'Ajuntament de Canyelles organitza un Curs de ràdio. Vols fer de locutor o de realitzador? Apunta't ja!!!

2018 10 radiocanyellesL'Ajuntament de Canyelles organitza un curs de ràdio

És gratuït i obert a tothom

La inscripció és oberta fins al 28 d'octubre. Les places són limitades

L’Ajuntament de Canyelles està creant la seva pròpia emissora municipal de ràdio on line  i busca persones que es vulguin implicar en el projecte. La nova Ràdio Canyelles neix des de l’àmbit de Joventut però amb la voluntat d’implicar els diferents col•lectius i entitats del municipi. Es projecta amb vocació de servei públic, fet des del voluntariat, que va més enllà de ser un mitjà de comunicació sinó també com a eina de formació i de cohesió social i de participació.

FULL D'INSCRIPCIÓ AL CURS DE RÀDIO

 

TALLER FORMATIU DE RÀDIO

És per aquest motiu que organitza un taller gratuït de formació per a nous locutors i tècnics, adreçat a persones de 16 anys en endavant. Si us apassiona la comunicació i voleu participar activament d'aquest nou projecte, teniu ara una molt bona oportunitat. Apunteu-vos als tallers formatius, que començaran a principis del mes de novembre.

-Es projecten quatre sessions d'una hora i mitja cadascuna.

-Es farà a l'Espai Jove, ubicat al Local Social de Can Dori

-Les INSCRIPCIONS es poden adreçar a l'OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Canyelles) i també a l'ESPAI JOVE, o bé a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Podeu descarregar-vos el full d'inscripció en el següent enllaç:

FULL INSCRIPCIÓ AL CURS DE RÀDIO