El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

Tercera edició de la Full Cny's Rap, aquest dissabte 3 de març

2018 03 03 cnyfullrap3Les batalles de rap tornen a Canyelles el dissabte 3 de març. Organitzada pel Moviment Jove de Canyelles, amb el suport de de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament, la  Full Cny's Rap III arriba precedida de l'èxit de les dues edicions anteriors, celebrades el juliol i l'octubre passats. L'escenari d'aquesta tercera edició torna a ser la Sala Multicultural, el 3 de març, a dos quarts de sis de la tarda.

Les també denominades batalles de galls són campionats de rap en què els joves s'enfronten en diversos combats fent mostra dels seus dots per improvisar, per ser creatius i ràpids a contestar els 'atacs' dels seus contrincants. Un jurat va avaluant les actuacions i els joves van superant rondes fins a arribar a quedar un únic cantant, que serà el guanyador de la batalla final i del concurs. En el darrer campionat, celebrat a l'ocutbre a Canyelles, es van aplegar gairebé 250 joves i 25 participants.

En aquest nou concurs de rap d'estil lliure s'espera la participació de joves del municipi i de la comarca. Les inscripcions es fan el mateix dia, 3 de març, a partir de dos quarts de cinc de la tarda a la Sala Multicultural. En aquesta ocasió, a més, per facilitar la participació de joves de fora del municipi, hi ha un servei d'autobús gratuït que surt des de l'estació de Vilanova i la Geltrú, a les quatre de la tarda.

Per a més informació sobre aquesta Full Cny's Rap III, es pot contactar amb els telèfons 673 49 76 68 o bé 692 65 95 01. També hi ha un compte a Instagram, Fullcnyrap (@full.cany.rap).

Durant l'esdeveniment, a més, serà present la Carpa de la Salut del projecte TRACA, per promoure els hàbits alimentaris saludables entre els joves.

El TRACA és un servei d'informació i opinió, relacionat amb el consum de drogues i la sexualitat-afectivitat. És un projecte de Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Des de que es va iniciar aquest projecte, a finals de 2008, s'ha fet prevenció de conductes de risc relacionades amb el consum de drogues i la sexualitat en aquests tres municipis.