Tornen les batalles de rap a Canyelles

2017 1 batallesrapdosLes denominades Batalles de Galls tornen a Canyelles. Després de l'èxit de la primera trobada, celebrada aquest mes de juliol, els joves de Canyelles han organitzat una segona edició, amb el suport de l'Ajuntament de Canyelles. La Full Cny's Rap II que tindrà lloc el dissabte 21 d'octubre, a la Sala Multicultural, i que promet ser molt millor que la primera. No hi ha edat per participar-hi. Només cal avisar i presentar-s'hi.

Es tracta d'un campionat de rap en què els joves s'enfronten en diversos combats fent mostra dels seus dots per improvisar, per ser creatius i ràpids en contestar els 'atacs' dels seus contrincants. Un jurat va avaluant les actuacions i els joves van passant rondes fins a quedar un únic cantat, que serà el guanyador de la batalla final i el concurs.

Les Batalles de Galls, o de Rap, s'estan fent molt populars i se n'organitzen a moltes ciutats del país. S'estan convertint en una cita ineludible per als amants del hip hop i de la música rap. En aquesta nova cita a Canyelles, les inscripcions es faran el mateix dia 21 d'octubre a dos quarts de cinc de la tarda a la Sala Multicultural, ja que el campionat començarà a les cinc de la tarda. Per a més informació es pot contactar amb els telèfons 673 49 76 68 o bé 692 65 95 01. També hi ha un compte a Instagram, Fullcnyrap, on es pot consultar la informació.