Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Portes obertes a la nova seu de l'Artífex, aquest divendres

2017 09 portesobertesartífexLa nova seu de l'Artífex, el Centre de Qualificació Professional en Oficis Artesans de Canyelles, ja està totalment rehabilitada i aquest divendres s'ha organitzat una jornada de portes obertes, a dos quarts de nou del vespre, perquè tothom qui vulgui pugui conèixer-les, com també la proposta educativa i ocupacional que hi acollirà.

Llegeix més...

Portes Obertes a la nova seu de l'Artífex, aquest divendres al vespre

2017 09 portesobertesartífexL’Artífex, el Centre de Qualificació Professional en Oficis Artesans de Canyelles, posa en marxa aquest setembre el quart curs amb noves propostes formatives i amb l’estrena de la nova seu, un cop acabades les obres. L’edifici de l’antic Ajuntament està totalment  rehabilitat i ja està a punt per acollir, aquest setembre, els nous alumnes. L’espai s’ha reconvertit en aules i tallers per oferir la formació teòrica i també pràctica. L’edifici també acollirà la Botiga del Nadal, que s’inaugurarà en la 15a edició de la Fira de Santa Llúcia i que estarà oberta durant tot l’any per vendre els productes artesans que es facin a l’escola d’oficis.

Llegeix més...

Els artistes de l'Artífex exposen a l'Ajuntament

Expo artífex festa majorwebEl vestíbul de l'Ajuntament de Canyelles acull aquests dies de Festa Major d'una exposició de les obres que han realitzat els alumnes de l'Escola d'Arts i Oficis l'Artífex. La mostra recull una selecció de diferents peces elaborades en ceràmica i també en vidre.

Es poden veure una trentena de peces, entre les quals escultures i peces diverses, fetes amb tècniques diverses que mostren les habilitats dels alumnes de l'Artífex.

L’Artífex ha estat present a la 12a edició de l’Agromercat i Retorn dels Indians de Sant Pere de Ribes

2017 06 07 Agromercat 01

El passat cap de setmana del 2,3 i 4 de juny es va celebrar la 12a edició de la Fira de l'Agromercat i Retorn dels Indians a Sant Pere de Ribes. Una fira que enguany s'encarregava de promoure la producció agroalimentària i artesanal del territori i, traslladava al visitant a viatjar al passat per a reviure una època en què molts ribetans aventurers i comerciants marxaren a Amèrica a fer fortuna.

Una fira en la qual ha estat partícip l'Associació d'Artesans de Canyelles per promocionar els productes artesanals vinculats al projecte Artífex. Un projecte que té com a finalitat donar a conèixer els productes elaborats pels artesans d'Artífex i la marca de Nadal Canyelles, creada per promocionar articles de temàtica nadalenca.

Llegeix més...