Queden ...
per la 17a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Com a mesura de prevenció d'incendis durant les revetlles, es prega no deixar saques de restes vegetals al carrer

2017 06 29 RecollidaVegetalsL'Ajuntament de Canyelles demana als ciutadans que no deixin les saques amb restes vegetals al carrer fins dilluns

Com a mesura de prevenció d'incendis amb motiu de la revetlla de Sant Joan

A partir del dilluns 25, el servei funcionarà de la manera habitual

L'Ajuntament de Canyelles demana la col·laboració de tots els ciutadans per prevenir i evitar possibles incendis forestals aquests dies de revetlla. Prega que les saques amb restes vegetals no es deixin al carrer durant aquest cap de setmana, per la perillositat que suposen durant les revetlles pel llançament de coets i petards.

Es recorda que el servei de saques per a la recollida de restes vegetals l'ofereix gratuïtament l'Ajuntament de Canyelles. Els ciutadans que en tinguin necessiten poden recollir-ne un màxim de dues, a la deixalleria. I un cop les han omplert han de comunicar-ho a l'Ajuntament de Canyelles (telèfon 93 897 30 11) perquè es passin a recollir.

El servei es fa gratuïtament per incentivar una actitud responsable de recollida selectiva de restes vegetals, evitar els abocadors incontrolats i també per evitar la saturació dels contenidors de rebuig. Cal recordar que les restes vegetals també poden dur-se directament a la deixalleria, en l'horari habitual de la instal·lació.

Les restes vegetals a recollir han de ser procedents de treballs domèstics de poda, esporga, tallar gespa, etc. El servei no és disponible per a jardiners professionals. En cap concepte es recolliran saques de runa o pedres o altres materials que no siguin restes vegetals.

Servei de recollida de restes vegetals

Sol·licitud: Cal adreçar-se a la deixalleria per demanar-ho. Només es poden demanar un màxim de dues saques cada cop.

Un cop plenes, cal demanar la recollida a l'OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana) de l'Ajuntament, al telèfon 93 897 30 11.

Les saques s'han de deixar a la vorera, el dia abans de la recollida, sense envair la via i en lloc accessible per què es pugui recollir.

Si durant la recollida es detecta un mal ús del serveis (per exemple que les saques continguin mobles, runa o altres elements no vegetals, NO es farà el servei de recollida de la saca, quedant sota la responsabilitat del ciutadà la retirada de la saca de la via pública i el seu trasllat a la deixalleria en el termini màxim d'una setmana)