Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Gran afluència de visitants al Mercat de Troc

El passat 21 d’abril pel matí, va tenir lloc la 4a edició del Mercat de Troc i venta d’articles de segona mà. Es va comptar amb un temps favorable que va acompanyar en tot moment el Mercat i que va atraure molts visitants a passejar i buscar les ocasions per fer una compra o un intercanvi.

Al Troc hi va haver la participació de 86 expositors amb tota classe d’objectes. Aquests, es van mostrar força satisfets amb el funcionament i amb els resultats aconseguits, reiterant la petició de participar en altres edicions.
Aquest esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Canyelles, juntament amb l’associació de veïns de Les Amèriques i els Dracs de Canyelles, que ens van acompanyar amb les seves batucades.

Recordem que aquest Mercat s’organitza amb la finalitat d’allargar la vida útil dels objectes que tenim per a casa i que no fem servir, i fomentar la cultura de la reutilització.

Dins el marc del Mercat de Troc, es va fer la presentació de millores en el Servei de recollida d’olis domèstics a Canyelles, amb l’ampliació de 7 nous punts de recollida distribuïts pel municipi. A més el visitant va poder comptar amb informació diversa sobre recursos i serveis que té en marxa l’Ajuntament de Canyelles.