Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Jornada de formació per al Grup de voluntaris de cendres

El proper dijous dia 9 de maig a les 20 hores, es portarà a terme una jornada de formació de 2 hores que tindrà lloc  a l’Ajuntament, per a tots els integrants del grup de voluntaris de cendres.

El grup de voluntaris de cendres està format per aquelles persones que en cas d’una emergència es presenten a l’Ajuntament de forma espontània, voluntaris que ofereixen el seu temps i servei per lluitar contra l’emergència del moment. Entre aquestes persones que no estan enquadrades en cap estructura organitzada, ni obeeixen d’entrada a cap protocol d’actuació ni de treball per a la lluita contra l’emergència, l’Ajuntament de Canyelles va formar al setembre de 2012 el Grup de voluntaris de Cendres, el qual tindrà funcions d’intendència i suport als afectats, principalment.
Es tracta d’un grup obert a noves inscripcions,  totes aquelles persones interessades en formar part i col•laborar amb aquest grup es podran inscriure a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, telefònicament al 93 897 30 11 o mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..