Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

S’amplia el Servei de Recollida d’oli usat domèstic

 

Recollida d'oli domèsticDes de la seva obertura, la Deixalleria municipal té a disposició un contenidor d’olis vegetals per a la seva recollida i tractament. Aquesta setmana, a Canyelles s’ampliarà el servei amb la ubicació de 7 punts més de recollida en tot el municipi. Aquests seran contenidors en els quals es podran dipositar en recipients de plàstic l’oli usat de la cuina.

L’ampliació d’aquest servei és gratuït per l’Ajuntament. L’empresa Ekipolis, SL és l’encarregada de subministrar, instal·lar i mantenir aquests contenidors, també serà la responsable de recollir l’oli dipositat. L’oli recollit és utilitzat per produir biocombustible. A més, en el conveni signat amb l’Ajuntament, Ekipolis retornarà a aquest un 0,7% del benefici que obtingui de l’oli recollit a Canyelles per destinar-ho a projectes amb finalitats socials.

L'oli domèstic usat es pot reciclar i és una acció senzilla que afavoreix el medi ambient per partida doble. A més d'evitar que contamini rius, sòls o perjudiqui les canonades, s'aprofita per crear diversos productes ecològics, com biodièsel o sabons.

Recordeu, que és important no llençar els olis de cuina, de llaunes, etc. per l’aigüera, sinó que han de ser recollits i portats a aquests contenidors o a la Deixalleria.

Sabíeu que, per l’eliminació d’1 litre d’oli llençat per l’aigüera de la cuina, calen 1.000 litres de depuració d’aigua?

 

Els contenidors que s’instal·laran aquesta mateixa setmana quedaran ubicats a:

Nucli antic: Zona d’aparcament de la zona escolar
Les Palmeres: carrer Sabadell
Califòrnia: Avinguda d’Espanya 
Vora Sitges: carrer Principal
Can Roca-Les Amèriques: rotonda del carrer Nicaragua
Daltmar: punt de concentració del Camí de Canyelles
Cogullada: Rotonda del Camí de Canyelles

 

Per a més informació, podeu dirigir-vos al l’Ajuntament de Canyelles o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Descarregar díptic informatiu