Clouen amb èxit les primeres Càpsules Formatives TIC per ajudar a la recerca de feina

2017 07 31 CapsulesFormatives

Crear ocupació i facilitar les eines per a la recerca de feina són prioritats per a l’equip de govern de Canyelles. Amb aquest objectiu des del Servei Local d’Ocupació de Canyelles s’han començat a oferir diversos tallers englobats dins de les denominades Càpsules Formatives TIC, que pretenen proporcionar eines, recursos i major domini informàtic a les persones que estan en procés de  recerca activa de feina. El primer cicle d’aquestes petites sessions, que s’ofereixen de manera gratuïta, s’acaba de tancar i tres de les seves participants han completat la dotzena de sessions que s’han ofert. Entre altres coses, se’ls ha  orientat i assessorat a l’hora de crear i gestionar un correu electrònic, a l’hora d’elaborar un curriculum vitae, de donar-se d’alta al portal Feina Activa de la Generalitat de Catalunya o de fer ús de l’eina Xaloc de recerca de feina, de la Diputació de Barcelona.

Són tallers oberts a totes les persones que busquen feina, inscrites o no al Serloc de Canyelles, que pretenen guiar-les i assessorar-les en aquest procés, perquè puguin tenir plena autonomia per fer ús de les eines que se’ls han ofert. Ho poden fer des de casa, però també des de la mateixa Aula TIC de l’Espai de la Gent Gran,  on han fet els tallers, que està oberta per a tots els usuaris que necessitin fer-la servir en el procés de recerca de feina. 

Aquestes Càpsules Formatives TIC tindran continuïtat, amb una segona edició, després de l’estiu. Continuem endavant amb el nostre empeny de donar suport a la formació i a l’aprenentatge de les noves tecnologies i de donar les eines necessàries que facilitin la recerca de feina, ha assegurat l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet.

Ana Maria Anglada, Elena Fernández i Marisa Camón han estat les tres participants que han completat totes les sessions. S’han mostrat molt satisfetes per l’experiència, que consideren molt útil. En aquest sentit han volgut agrair a l’Ajuntament de Canyelles la iniciativa, que ens permetrà defensar-nos amb la informàtica.

La posada en marxa d’aquestes càpsules formatives s’ha fet gràcies a la col•laboració del servei Cibernàrium de Barcelona Activa, de l’Ajuntament de Barcelona. Per a més informació sobre l’activitat, podeu adreçar-vos a serloc@ canyelles.cat.