Projectes per a joves

2016 12 28 CartellFEMLes àrees d’Ocupació i Joventut de l’Ajuntament de Canyelles, estan col·laborant en projectes diversos per al foment de l’ocupació pel col·lectiu de joves. El passat mes de novembre ja es va realitzar la selecció de 2 persones dins el programa del SOC «Joves en pràctiques», on durant 6 mesos 2 joves amb una titulació mínima tenen l’oportunitat d’adquirir experiència.

Durant aquest mes de desembre s’està seleccionant 15 joves de la comarca, d’entre 16 i 24 anys, que vulguin formar-se i treballar en el sector marítim, com a personal de manteniment de ports. S’està en una fase en la que ja es poden confirmar que, dins el grup, 4 joves de Canyelles han estat preseleccionats i, gairebé és segur que iniciaran el curs el proper 15 de gener, ja que han d’estar ratificats pel SOC.

De cara a febrer de 2017, s’iniciarà un nou programa comarcal «Fem ocupació per a Joves» en el sector de l’hostaleria i dirigit a 10 joves d’entre 18 i 29 anys que mínim tinguin l’ESO acabada, i que a més d’una breu formació, proporciona un contracte laboral de mínim 6 mesos per a tots els joves participants.

Si hi ha alguna persona interessada en aquest programa d’hosteleria, pot contactar amb el Servei Local d’Ocupació de Canyelles a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..