Torna el VADE Fires carregat de novetats i activitats per a tota la família

 El certamen multicultural, que té lloc el 13 de maig, ve carregat de novetats. per gaudir d'una jornada en família

Fira del Motor, Cargolada Popular, Fira de Sant Ponç i d'Artesans, Mostra d'Entitats i Art Canyelles en són els eixos centrals

Tot és a punt per a una nova edició del VADE Fires, el certamen multicultural que concentra en una única jornada, la del 13 de maig, els principals esdeveniments de la primavera a Canyelles. El certamen arriba carregat d'activitat i novetats i amb més participació que mai. Els eixos centrals segueixen sent la Fira del Motor, la Cargolada Popular, la Fira de Sant Ponç i d'Artesans i la Mostra d'Entitats. Tot això al costat d'una nova edició de l'Art Canyelles, l'exposició d'artistes novells que enguany s'ha reconvertit en el Premi Canyelles de Pintura, i que obre portes durant el VADE Fires. Gastronomia, cultura popular, activitat econòmica, afició al món del motor, artesania, tradició i art es donen la mà en una jornada plena d'activitat, que s'ha consolidat en el calendari d'esdeveniments canyellencs i comarcals per la seva àmplia oferta per gaudir d'un dia complet en família.

 

Fira del Motor

La Fira del Motor és un dels esdeveniments més importants del VADE Fires i un dels que aplega més públic i participants. La mostra arriba a la desena edició amb importants novetats com la presència d'expositors, per primera vegada, del món del caravàning, del ciclisme i de motos elèctriques. Els amants del motor hi trobaran un gran ventall d'oferta per gaudir d'una jornada plena d'activitat. A banda de l'exposició de caravanes i furgonetes camper i de motos elèctriques, també hi haurà drons, que tornen a la fira després d'un any d'absència. Hi haurà  parades amb productes relacionats amb el món del motor, exposicions de cotxes clàssics, de motos i de vehicles en general. Una concentració de motos Sanglas i una altra dels mítics Seat 127. Hi seran presents clubs de motor de Vilanova, el Vendrell i Canyelles, entre d'altres, a banda de la nova agrupació local Locos x las bicis, recentment creada i que ha preparat una passejada en bicicleta durant la jornada, una altra de les novetats de la fira. A banda de les exposicions, s'han programat activitats per a tota la família: passejades en quad, un circuit de motos elèctriques i sessions de drift (ràdio control), entre d'altres.  I tancarà la jornada una nova edició de la baixada d'andròmines, a la tarda. Hi haurà premis per als participants, tant per als dissenys més originals com als més ràpids. Les bases per participar-hi es poden consultar a l'enllaç següent: Baixada d'Andròmines.

 

Fira de Sant Ponç i d'Artesans i Cargolada Popular

2018 03 Andromines CartellL'artesania i la gastronomia són també un dels eixos centrals del VADE Fires. S'espera la participació d'una cinquantena de parades, amb tot tipus de productes artesans i de gastronomia, amb productes naturals i molt diversos, per a tots els gustos. I els establiments i restauradors locals tornaran a proposar als visitants un tast de les seves especialitats de cuina del cargol. Una quinzena d'establiments locals integren la mostra gastronòmica d'enguany i permetran als visitants gaudir de la cuina tradicional i de proximitat que ofereixen. A banda dels diversos plats cuinats amb cargols, que oferiran els restauradors canyellencs, el Grup Dona i el Grup de Savis, també proposen la seva pròpia recepta de cargols (a la llauna i amb suc), que posaran a la venda per recaptar fons, un any més, a favor de la lluita contra el càncer.

I completa aquesta jornada plena de propostes per a tota la família, la Mostra d'Entitats Culturals de Canyelles, que donaran a conèixer la seva activitat durant el certamen i també faran un petit tast amb exhibicions de balls populars i de colles de foc locals.

Art Canyelles

Coincidint amb el VADE Fires, a més, s'obre una nova edició de l'exposició d'artistes novells Art Canyelles, enguany reconvertit en Premi Canyelles de Pintura. Un total de 89 artistes opten al guardó únic, dotat amb 10.000 euros, que patrocina un any més Laboratoris Echevarne. Les obres que opten al concurs es podran veure entre el 12 de maig i el 20 de maig a la Sala Multicultural.

 

Encara és oberta la participació a la Fira.

Bses de participació VADE Fires.

 Full d'Inscripció VADE Fires 2018