Els restauradors locals han mostrat un petit tast de les seves propostes gastronòmiques en una nova edició de la Dixieland Tast, celebrada aquest dissabte 7 d'octubre.
Música i gastronomia es van tornar a donar la mà en un vespre en què es va omplir de gom a gom la plaça del Casal per tastar l'oferta que els restauradors i cellers del territori havien proposat.
Tot plegat amenitzat amb la música del grup Koren
Una desena de restaurants i establiments de Canyelles i diversos cellers del Penedès i el Garraf prenen part de la jornada gastronòmica, que torna a Canyelles el dissabte 7 d'octubre, emmarcada en el programa Benvinguda Tardor que inclou un ampli programa d'activitats durant tot l'octubre i el novembre.
Els comensals han pogut gaudir d'una oferta molt variada de plats ofert pels restauradors locals:
GRUP DONA
- 'Tripa' a la Catalana
- Mandonguilles
RESTAURANT LA PARRILLA DEL POU NOU
- Donuts de truita de patata
- Calamars amb ceba
- Xoriço crioll amb samfaina
RESTAURANT CAL MANELET
- Croquetes variades casolanes
- Fricandó de vedella amb bolets
- Xató de Canyelles
QUEVIURES CAL DEUS
- Botifarra de Canyelels amb bolets i all i julivert
- Tacos de botifarra de Canyelles al Pedro Ximenez i virutes de foie
BAR CASAL
- Calamars Casal
- Patates Braves
- Llagostins arrebossats
- Beguda
PIZZERIA QUEEN
- Pizza pernil dolç
- Pizza bacó i frankfrut
- Pizza carbassó amb parmesà
PASTISSERIA HIDALDO
- Coques de llardons
- Coques de poma
- Lioneses
- Tartaletes de fuita
- New york rolls
DISTRIBUCIONS MIRMA
ALSINA SARDÀ