Queden ...
per la 16a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Èxit total de participació a la Dixieland Tast-Temps de Verema

2018 09 09 generaldixielandwebLa jornada gastronòmica creix i consolida la degustació de vins i caves Temps de Verema

S’exhaureixen les 3.000 degustacions elaborades pels restaurants locals

La Dixieland Tast i el Temps de Verema han tornat a ser un èxit total de participació. La vetllada gastronòmica per excel•lència de Canyelles va omplir de gom a gom la Sala Multicultural diumenge a la nit de públic que va poder gaudir de les propostes culinàries ofertes pels restaurants locals i de la música oferta pel Duet Ambient. Els vuit establiments i restaurants participants van exhaurir les 3.000 raccions que havien preparat per a la vetllada, que començava amb el Temps de Verema, en què diversos cellers del territori van oferir degustacions de vins i caves, també amb música en viu, la de l’Abraham Martínez.

2018 09 09 tempsveremadixielandweb2018 09 09 plaquesdixielandweb

Les dues propostes les organitza l’Ajuntament de Canyelles juntament amb ARCAT, l’Associació de Restaurants, Comerços i Activitats Turístiques de Canyelles. Compta, a més, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona. Els restauradors i establiments locals han ofert el sopar-degustació amb les seves especialitats. Un menú molt variat, amb propostes tradicionals i més actuals, que representen una àmplia mostra de la cuina que ofereixen els restauradors locals.

Durant la vetllada, a més, els amants del col·leccionisme també van poder intercanviar plaques de cava.

2018 09 09 paellagrupdonadixielandweb2018 09 09 postresdixielandweb

L’objectiu de la Dixieland Tast i Temps de Verema és la promoció dels restaurants i comerços locals i també dels cellers del territori. Cada un presenta les seves especialitats culinàries en forma de degustacions. La jornada gastronòmica ha estat tot un èxit per la qualitat dels restauradors i de l'oferta que han presentat, i també dels grups musicals que hi han actuat, ha assegurat l’alcaldessa Rosa Huguet. L’àmbit gastronòmic és molt important al nostre municipi i Canyelles n’és un referent comarcal.

2018 09 09 preparantplatsdixielandweb2018 09 09 pregonerdixielandweb

 

RESTAURANTS PARTICIPANTS ENGUANY I MENÚ QUE HAN PROPOSAT

RESTAURANT CAL MANELET

2018 09 09 maneletdixielandweb
• Canelons d’estiu banyats amb maionesa de taronja
• Estofat de vedella amb bolets
• Pinxos de pollastre banyats amb salsa barbacoa

 

 

 

 

 

QUEVIURES CAL DEUS

2018 09 09 caldeusdixielandweb
• Espatlla de xai a l’ast
• Lasanya de l’Alba

 

 

 

 

 

 

CASAL DE CANYELLES

2018 09 09 casaldixielandweb
• Popets casolans
• Croquetes formatge de cabra i ceba caramel•litzada
• Pinxos moruns amb patates braves

 

 

 

 

 

GRUP DONA

2018 09 09 grupdonadixielandweb
• Fideuà
• Potes de porc amb xampinyons

 

 

 

 

 

 

PARRILLA DEL POU NOU

2018 09 09 pounoudixielandweb• Xipirons saltejats amb favetes
• Xoriço crioll amb samfaina

 

 

 

 

 

 

LA TABERNETA ‘CA LA INGRID’

2018 09 09 ingriddixielandweb
• Amanida amb cruixent de formatge de cabra, poma i vinagreta de fruits secs
• Rissoto de bolets
• Bacallà a la mel amb panses

 

 

 

 

 

PIZZERIA QUEEN

2018 09 09 pizzaqueendixielandweb
• Pizza Vora Sitges
• Pizza Helena
• Pizza Especial Dixieland

 

 

 

 

 

PASTISSERIA HIDALGO

2018 09 09 hidalgodixielandweb
• Varietat de postres

(lioneses, tartaletes de crema catalana i de fruita, coca de llardons, tortell de massapà)


• Pa