Tot un èxit de participació ha estat la primera Nit de Tapes celebrada aquest dissabte 4 de març.
La Sala Multicultural s'ha omplert de gom a gom en la degustació de tapes catalanes i italianes que han preparat un total de vuit establiments de restauració de Canyelles.
Durant la nit s'han pogut tastar fins a una trentena d'especialitats preparades pels restauradors. Des de canelons, a risotto, tiramisu i panacotta, Insalata de burrata, Frittata di Circaiofi, Calços arrebossats, fussili a la vongole, focaccia o calzone, Cestini de patates di Zucchino, croquetes de Botifarra o medaglioni gamberi són només alguns dels plats que el públic ha pogut tastar.
Aquesta primera Nit de Tapes s'ha dedicat a Itàlia amb motiu dels deu anys d'agermanament amb la ciutat de Castellvecchio Subequo. Hi han pres part els establiments Cal Deus, Bar del Casal, Kiosc de Canyelles, Ca la Indrid, Cal Manelet, Restaurant Pou Nou, Pizza Queen i Pastisseria Hidalgo.
Durant la vetallada, Joan Tristany, de Pizza Queen, ha fet una demostració de com estirar una massa de pizza. També s'ha pogut escoltar la música en directe de Josep Maria Costa.