Canyelles, referent del turisme de natura, familiar i esportiu

2019 07 retalleixdiariturismeEl municipi centre un reportatge del dossier monogràfic dedicat al Turisme  del Penedès del diari digital Eix Diari.

En aquest reportatge l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, parla  de l'aposta de Canyelles per un turisme sostenible i de qualitat.

Canyelles aposta per un turisme de natura, familiar i esportiu. Lluny de ser un municipi turístic, Canyelles vol potenciar els atractius que té per poder atraure visitants de qualitat, sobretot familiars i aconseguir un turisme sostenible. És per aquest motiu que el Consistori posa èmfasi en els atractius principals del poble: la natura, el nucli antic o la gastronomia. Com recull aquest treball monogràfic dedicat a Canyelles del diari digital Eix Diari, la natura és un dels grans pols d'atracció de Canyelles, per la seva ubicació, a les portes dels parcs d'Olèrdola, Foix i Garraf. En aquest sentit, acaba d'inaugurar el Mirador de Montserrat, un punt neuràlgic per a excursionistes i rutes en bici o a cavall. Tenim un entorn envejable, assegura l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, que també demana tenir cura de l'espai forestal.

Formar part de la Carretera del Vi, o de la iniciativa The Trail Zone, situen Canyelles en aquest camí del turisme saludable i de qualitat. Al llarg de l'any s'hi organitzen diverses proves esportives a la natura. Canyelles és una població esportiva i saludable, que té a disposició pistes de pàdel, camp de gespa i al setembre s'inaugurarà el nou pavelló, on es podran fer tots aquells esports que fins ara e feien a l'aire lliure, apunta l'alcaldessa en el reportatge.

A tot això cal afegir els atractius del seu patrimoni històric i cultural i el projecte de reforma del nucli antic, el gran atractiu que representen els esdeveniments firals com la Fira de Santa Llúcia o el VADE Fires o la seva increïble gastronomia, representada pels diversos restaurants i establiments mítics de pa i queviures, entre altres aspectes.

Podeu veure el reportatge sencer, que inclou una entrevista via Facebook Live en el següent enllaç:

MONOGRÀFIC TURISME PENEDÈS EIX DIARI