Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Canyelles celebra el ple ordinari de manera telemàtica

2020 04 28 ple telematicL'Ajuntament de Canyelles ha celebrat aquest dimarts 28 d'abril el ple municipal ordinari de manera telemàtica. El primer que té lloc amb aquesta fórmula davant la situació actual de l'Estat d'Alarma pel Covid-19.

 

 

 

L'alcaldessa de Canyelles va obrir el ple mostrant el condol i el suport de tot l'Ajuntament a les famílies que han perdut alguna persona estimada a causa de la pandèmia.

Durant la sessió, l'alcaldessa va donar compte de les accions que s'han duet a terme al municipi. Ha recordat que s'han abocat tots els esofrços als serveis socials i l'atenció a les persones, especialment les persones més vulnerables, la gent gran i les famílies.

També ha explicat que s'han pres les mesures de seguretat pertinents per als treballadors municipals. (teletreball o mesures estrictes de neteja i seguretat als que fan la feina de manera presencial).

S'han fet moltes actuacions des del primer moment, des del repartiment d'aliments o medicaments a les persones vulnerables o confinades, seguint un estricte protocol, a través de voluntaris. Es fa una atenció i seguiment permanent d'aquestes persones, a través de Serveis Socials, l'OAC, el Dispensari Mèdic i la Farmàcia Engel. Una atenció que no només es limita al lliurament d'aliments, productes sanitaris o medicaments, sinó també atenció telefònica d'acompanyament, especialment a la gent gran.

Entre altres accions, també es fan desinfeccions permanents i reiterades vegades al dia dels espais públics i zones de comerç local. S'està oferint informació constant als mitjans de comunicació i xarxes socials municipals. S'està oferint atenció permanent a la dona. S'estas impulsant accions culturals i també s'està donant assessorament a autònoms i petites empreses, a banda de modificar el calendari fiscal, entre moltes altres accions.

En el ple, entre altres punts, també es va aprovar la modificació de l'ordenançafiscal número 10 i la designació de candidatura per al Jutge de Pau municipal d'Albert Matas Minet, que actualment ocupa el càrrec.