Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

15 de febrer. Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer Infantil

2019 02 15 diacancerinfantil

Canyelles, plenament compromesa amb la lluita contra el càncer infantil.

Els agents municipals venen escuts solidaris en el marc de la campanya #pelsvalents per la lluita contra el càncer infantil

 Aquest 15 de febrer, torna a celebrar-se internacionalment el Dia Mundial de Lluita contra el Càncer Infantil, una cita marcada al calendari des del 2001  per l'organtizació Childhood Cancer Internatioinal per conscienciar la societat de la importància de combatre aquesta malaltia i per tractar que els nens tinguin accés a un diàgnòstic i un tractament adequat.

Canyelles, contra el càncer infantil i amb accions solidàries #pels valents

Canyelles està plenament compromesa amb la lluita contra el càncer infantil i participa de diverses campanyes que hi ha amb aquest objectiu. Així, Canyelles participa activament en la campanya #pelsvalents, que té en marxa l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. El Grup Dona hi va  donar els diners recaptats durant la Fira de Santa Llúcia de l'any passat, d'una banda. I de l'altra, el juny l'Ajuntament va organitzar un sopar solidari a favor d'aquesta campanya que vol recaptar fons per a la construcció el nou Pediatric Cancer Center de Barcelona.

Precisament, també els Agents Municipals de Canyelles s'han sumat  a la campanya de venda d'escuts policials solidaris contra el càncer infantil, en el marc del projecte #pels valents. Els escuts es venen a quatre euros i la recaptació anirà destinada a l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Més informació sobre els escuts solidaris dels agents municipals en el següent enllaç:

ESCUTS SOLIDARIS AGENTS MUNICIPALS DE CANYELLES

Canyelles, activa en la lluita contra el càncer

Canyelles es mostra activa al llarg de tot l'any en la lluita contra el càncer en totes les seves vessants. Cada un dels esdeveniments que es desenvolupen al municipi es vinculen amb la lluita contra el càncer.

El Grup Dona és un dels pilars bàsics del voluntariat a Canyelles i és reconeguda la seva acció solidària, amb diverses accions a favor de la lluita contra el càncer. Col·labora estretament  amb l'Associació La Marinada de suport a dones que han patit o pateixen càncer de mama. Han el·laborat coixins en forma de cor per a les dones que estan en tractament. També, per a aquesta entitat, han fet bosses de drenatge per a les pacients. I també com a suport a la Marinada s'ha fet els darrers anys la Cursa de Sant Silvestre a Canyelles.

A banda del càncer de mama, també al llarg de l'any es fan altres accions solidàries contra el càncer i a favor de l'Hospital de Sant Camil i també del Dispensari Mèdic de Canyelles.