Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Els restaurants i bars poden obrir per a consum a l'interior fins a un 40% de l'aforament

2020 05 22 reoberturarestaurantsEl govern espanyol ha flexibilitzat algunes de les mesures per als municipis de menys de 10.000 habitants i que es trobin en fase 0 o 1, aplicables a partir d'aquest divendres 22 de maig 

Es permet la reobertura al públic dels establiments d'hostaleria i restauració per a consum en el local (excepte discoteques i bars d'oci) amb un màxim del 40% de l'aforament.

Les terrasses es mantenen al 50% de l'aforament.

BOE 22 de maig

BOE 16 de maig en què es detallen les mesures a l'Hostaleria i la Restauració

A continuació algunes de les mesures que els establiments han d'adoptar⏬⏬⏬

Algunes de les mesures que recull el BOE (SND/414/2020 del 16 de maig) per a l’obertura dels locals:

-L’atenció només per a clients asseguts a taula

-No permès autoservei a la barra

-Si permès rebre o lliurar encàrregs de de menjar o beguda per emportar.

-Mantenir les distàncies de seguretat de 2 metres entre taules

-Neteja i desinfecció de tot el mobiliari després de cada client

-Neteja i desinfecció del local com a mínim 1 cop al dia.

-Tovallons i estovalles preferentment d’1 sol ús

-Els locals han de disposar de dispensadors de gels hidroalcohòlics o desinfectants.

-No permeses cartes d’ús comú

-Mantenir distanciament entre client i treballador.

-Ús de mascaretes si no s’està menjant o bebent.