Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Ajuntament i centres educatius treballen en la reobertura de les escoles a partir de l'1 de juny

2020 05 25 reuniocentreseducatiusL'Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i les directores dels tres centres educatius del municipi s'han reunit aquest matí per seguir treballant en la planificació de la reobertura de les escoles, a partir de l'1 de juny, seguint les directrius del Departament d'Educació de la Generalitat.

L' alcaldessa ha ofert tot el suport tècnic, administratiu i d'espais municipals als equips directius dels tres centres també de cara a l'inici del nou  curs, quan probablement sigui necessari un desdoblament d'aules. 

Durant la reunió, a la qual també ha estat present la tècnica d'Ensenyament municipal, s'han tractat els plans d'obertura que estan fent cada un dels centres.

La reobertura que es proposa a partir de l'1  de juny i, tot i que s'està acabant de perfilar i planificar, es preveu que consisteixi bàsicament en una acció tutorial d'acompanyament en cursos com 6è de primària i 4t d'ESO, ja que són els alumnes que canvien d'etapa educativa.

En l'etapa d'educació infantil, el que es preveu és acció d'acollida per motius de conciliació per a famílies en què els pares no poden teletreballar.

A la resta de cursos de primària i secundària, el que es preveu és tutoria personalitzada i acompanyament emocional.

Tots els detalls encara s'estan dissenyant, seguint les indicacions del Departament d'Educació, que ja ha avançat que aquest curs 2019-2020, en l'àmbit lectiu s'acabarà en format telemàtic al juny.

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, ha destacat la gran importància d'aquesta trobada. La tornada a l'escola, encara que sigui només en aquests termes, és un dels temes que més ens preocupen i que cal planificar molt bé.